Produk Takaful

Takaful kembara

Dapatkan perlindungan yang patuh Syariah semasa anda mengembara secara bersendirian atau bersama keluarga ketika pulang ke kampung atau perjalanan harian di dalam atau luar negara menggunakan kenderaan persendirian atau komersial seperti bas, kapal terbang, kereta api terhadap kelewatan perjalanan, kehilangan bagasi, perubatan kecemasan, kemalangan, kesulitan perjalanan dan sebagainya.

Takaful Medik

 Dapatkan Pelan manfaat perubatan dan kesihatan Patuh Syariah yang menyediakan faedah fee perubatan dan kemasukan hospital dan pembedahan, kecemasan, sakit kritikal dan kematian.

Takaful Kenderaan & Cukai Jalan

Dapatkan manfaat perlindungan yang Patuh Syariah untuk kehilangan, kecurian, kemalangan atau kerosakan bagi kenderaan anda serta perkhidmatan penghantaran cukai jalan terus ke alamat yang diberikan.

Takaful perlindungan bangunan

Dapatkan manfaat perlindungan yang Patuh Syariah untuk bangunan kediaman, pejabat dan fasiliti anda. Seperti harta benda, perabot, dan isi rumah yang lain supaya anda tidak perlu runsing membayar kerosakan akibat kerugian daripada kebakaran, kilat, ledakan domestik dan sebagainya.